WSS
Ratties
AHT
Rough Collie
AKC
FCI
UKC

Unicometa`n
          


WSS (White Swiss Shepherd)
  
Rough Collie                                                                             

Syksyn-teema pentue/ Autumn-theme litter.
Soopeli poika myydään jalostusoikeudella, rakastavaan ja yhteistyökykyiseen perheeseen max. 80km Lahdesta. Pojalla luontaiset valmiudet harrastuksiin/ näyttelyihin.
Muut pennut ovat jo omissa kodeissaan. Kiitos kaikille Syksyn-teema pentueen fantastisille perheille,
ihanaa joulua ja hyvää Uutta Vuotta !

Heinäkuun tietämillä -2013  Muusa & Neo pentue
Neon ja Muusan kuvia alapuolella.
Narttu ja uros pennulle haetaan yhteistyökykyistä jalostusoikeus kotia.

Odotan pennuista iloisia, hauskoja, rohkeita sekä urheiluhenkisiä joista on moneen harrastukseen sekä näyttelyihin. Muusa on jättänyt upeaa sinistä väriä sekä rohkeaa ja iloista luonnetta, osalta pennuista voidaan joutua hoitamaan korva tai molemmat.
Yhteydenotot +358417474854 ja [email protected]
P.s Kuvassa ylhäällä pentuja jotka ovat Muusan puolisiskon Latikan pentueesta.

Syksyn teema pentue- 2012

Tässä ovat ihastuttavat vanhemmat Mona & Chi

Emä Mona, joka on iloinen ja sporttinen narttu. Monaa nyt kyllä kovasti hymyilyttää ja varmasti tietää miksi, kun on hymy noin herkässä :)
Mona on maailman paras ja pitkämielisin emä, ensimmäisellä mammalomallaan viime vuonna se hoiteli Salsankin pentuja silkasta auttamisen halusta. Salsa on noin 6 kiloinen itse ja pennut olivat sitten sellaisia pikkuruisia ja Monan kävi niitä kovasti sääliksi kun omat pentunsa olivat hyvin syönneen pulleita pörröisine turkkeineen, niin tokihan ne Amerikankarvatonterrierin pentuset kovin ruipeloilta näyttivät... joten Mona otti hekin monia kertoja päivässä maitobaariinsa. Mona rakastaa pentuja sekä ihmisiä ja tulee pääsääntöisesti kaikkien kanssa juttuun sekä on rohkea ja kovin rakastettava tyttö. Oma-alotteinenkin hän on, sen totisesti huomasin viime synnytys kerralla, vaikka kovasti tarkastelin jotta koska neiti aloittelee niin sillä aikaahan se aloitti kun minä aloin ruoan laitto puuhiin ja en noin tuntiin tarkistanut  miten tuleva emä voi.. no, saldona siihen asti oli 3 pentua sohvalla ja myös aikamoinen sotku ;) Hän onkin elämänsä ajan elänyt päivisin hevosten parissa jossa pikku paimenta tarvitaankin sekä oma-alotteisuutta ja ongelman ratkaisukykyä ;)

Isä Chi, joka on Calin Ranskan tuonti narttuni jälkeläinen, kiistaton "kuningas". pitää erinomaisen hyvän huolen pennuistaan niin kuin myös nartuistaan. Antaa estotta rakkauttaan kaikille joihin kiintyy, hyvä vahti. Nurempana hyvinkin itseriittoinen mutta nyt kahden vanhana sopuisa elelijä joka antaa tilaa muillekkin, omaa hyvän itsetunnon ja perus rehellinen uros.. ilman minkäänmoisia koukeroita, sanoisinkin Chitä hyvin "suorapuheiseksi" 

Chi pitää kovasti palloleikeistä ja pyörittääkin sitä taitavasti kun sille päälle sattuu, useimmiten vain tuan haaremin koossa pysymiseen vierähtää nuorukaiselta hyvä tovi, sillä se on tärkeintä Chin mielestä että nartut ja pennut ovat turvassa ja heillä on hyvä olla.

Chi on komea uros ja hyvin omistajaansa kiintyvä, eikä ole joka "iikan" pusukone :) vaan perheen lojaali ja luotettava ystävä.

Hänessä on monia erinomaisia piirteitä joita arvostan jalostus uroksessa.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.